Consells d'ús i manteniment de les assecadores

T'informem sobre com utilitzar els electrodomèstics de manera eficient

Consells d'ús:

Hauràs de col·locar l'assecadora en un lloc sec, ben ventilat o si és en un lloc tancat, l'hauràs de connectar amb un tub de sortida a l'exterior.

Centrifuga la roba tant com puguis abans de posar-la a l'assecadora. La centrifugació consumeix molta menys energia que l'assecadora.

Agrupa la roba segons el tipus de teixit, abans d'introduir-la a l'assecadora, per utilitzar cicles adequats a cada grup de peces semblants.

Empra l'assecadora al nivell de càrrega que indica cada cicle. Si necessites eixugar poca roba ajusta el nivell de temperatura i el temps d'assecatge.

Utilitza els programes automàtics de detecció d'humitat de la roba per al funcionament de l'assecadora; són més exactes i eficients que els programes manuals.

Utilitza el cicle de refredament progressiu perquè la roba acabi d'eixugar-se amb la calor residual de l'assecadora.

Quan puguis, aprofita l'energia directa del sol per assecar la roba, és la manera més eficient de fer-ho.

 

Consells de manteniment:

  • Neteja sempre el filtre de l'assecadora després d'acabar d'eixugar la roba, millorarà la circulació de l'aire i evitarà possibles accidents.

  • Inspecciona periòdicament l'orifici de ventilació de l'assecadora per assegurar-te que no estigui obstruït. Això estalvia energia i pot prevenir incidents.

  • Per evitar el rovell a les parts metàl·liques de l'assecadora, treu la roba quan hagi acabat el cicle d'assecatge.

  • Vigila que no hi ha pèrdues de calor o fuites a l'assecadora, a les juntes, la porta, etc.

 

 « Tornar a Rentadores i assecadores