Cotxes a gas natural - Estalvia amb el gas natural per a vehicles
 
Una altra manera de moure’t


Si utilitzes el teu cotxe regularment, t'oferim una bona alternativa perquè estalviïs. A més, estaràs col·laborant amb la millora del medi ambient.
Adquireix un vehicle bifuel. És a dir, vehicles que funcionen amb gas natural i gasolina.

Sol·licita’n més informació trucant al 
900 40 20 20

Descobreix el gas natural com a combustible per a vehicles

Vehículo ico
Consulta el nostre catàleg de vehicles a gas natural
 
Una altra manera de moure’t


Si utilitzes el teu cotxe regularment, t'oferim una bona alternativa perquè estalviïs. A més, estaràs col·laborant amb la millora del medi ambient.
Adquireix un vehicle bifuel. És a dir, vehicles que funcionen amb gas natural i gasolina.

Sol·licita’n més informació trucant al 
900 40 20 20

Descobreix el gas natural com a combustible per a vehicles

Vehículo ico

Consulta el nostre catàleg de vehicles a gas natural


Targeta Naturgy


 Totalment gratis, sense comissions de emissió ni manteniment per a tota la vida.

Acumula Euros Naturgy i canvia'ls en la teva factura o a la nostra Botiga Online.
 

M'interessa


Localitzador d’estacions.

 

Troba l’estació de càrrega més propera aquí o bé a la nostra App Naturgy Vehicular.
 

Descarrega’t l’App
 


Proveïment segur i vídeos tutorials.

 

Visualitza els vídeos tutorials de càrrega

Consulta el manual d’instruccions de càrrega

                 

 

 

Tens una empresa, ets autònom o taxista?


També tenim alternatives per a tu.

 

Més informació
 

Preguntes freqüents.

 • Quant puc estalviar amb el gas natural com a combustible?

  Econòmics. El cost per quilòmetre és un 50% menor que el d'un vehicle a gasolina i un 30% menys en el cas dels dièsel1.

  1 Estalvia fins a un 50% de combustible circulant en manera gas, en comparació amb un motor de gasolina i fins a un 32% de combustible circulant en manera gas, en comparació amb un motor de gasoil. Preus faig una mitjana de 2018. Preu gasolina: 1,29 €/l. Preu gasoil: 1,20€/l. Preu *GNC: 0,95 €/kg. Font preus gasolina i gasoil: *MITECO. Font preu gas natural comprimit: *Naturgy.

 • Quins beneficis mediambientals suposa el gas natural com a combustible?

  Mediambientals.

  • Emissions gairebé zero de NO, NO2 i material *particulado, principals contaminants atmosfèrics a les nostres ciutats.
  • Es redueixen les emissions de diòxid de carboni (*CO2) fins a un 24%2, contribuint així a pal·liar l'efecte d'hivernacle.
  • Acústiques. Els motors de gas natural produeixen menys soroll i vibracions que els motors dièsel.
   

  2 Reducció d'emissions respecte al gasoil. Font *CO2: *IDAE. Font *NOX: *Greenhouse Gas *Intensity *from Natural Gas *in *Transport (elaborat per *Thinkstep per a Natural & Bio Gas *Vehicle *Association (*NGVA) *Europe) 2017.

   

 • Quins beneficis tinc amb l'etiqueta ECO?

  A més, podràs beneficiar-te dels avantatges dels vehicles amb etiqueta ECO de la DGT, com a descomptes en peatges i aparcaments regulats i la possibilitat de circular pel centre de les ciutats durant episodis de contaminació.

 • Què he de saber sobre el gas natural com a combustible?

  El gas natural per a vehicles, també anomenat GNV (gas natural vehicular), constitueix una alternativa més econòmica i sostenible que els combustibles tradicionals.

  Es tracta del mateix gas natural que es fa servir en la calefacció o l’aigua calenta, però en unes condicions especials de pressió i temperatura que permet la càrrega en vehicles: gas natural comprimit (GNC) per a turismes i vehicles lleugers, i gas natural liquat (GNL) per a camions pesats i de llarg recorregut ja que proporciona autonomies de més de 1.000 km.

  Els preus dels vehicles de gas natural no són superiors als de gasolina o gasoil, són molt similars. A més, les prestacions del vehicle i la seva autonomia són iguals. Els vehicles de gas natural tenen un dipòsit de gasolina, per la qual cosa es pot continuar circulant si s’acaba el gas natural.

 • Com i on proveir de carburant?

  Alguns vehicles de gas natural tenen un doble dipòsit de gasolina i gas natural per continuar circulant sense necessitat de parar perquè el canvi de combustible es fa de manera automàtica sense canvis en la potència del vehicle. No notaràs el canvi de combustible. El procés de proveïment és molt semblant al convencional i es fa en pocs minuts. Consulta aquí com carregar un vehicles a gas natural.

  Hi ha estacions de gas natural distribuïdes per tot Espanya i Portugal. A Naturgy comptem amb gairebé 40 estacions i cada any n’inaugurem més. Troba-les totes a l’app Naturgy Vehicular o entra a www.naturgy.es/estacionesgasnatural.

 • Quins vehicles hi ha actualment al mercat?

  Trobaràs una gamma extensa de vehicles propulsats per gas natural comprimit (GNC) de les principals marques adaptats a qualsevol necessitat. Consulta el catàleg de Gasnam catàleg de vehicles de gas natural.

 • Tinc accés a ajudes i subvencions per a la compra de vehicles de gas natural?

  Hi ha nombroses ajudes i subvencions per a la compra de vehicles de gas natural, així com per a la instal·lació d’estacions de recàrrega de gas natural vehicular, tant a escala nacional com autonòmica i municipal. Per a més informació, pots consultar la pàgina web www.gasnam.es/terrestre/ayudas-y-subvenciones/

 • Com puc pagar els meus proveïments de carburant?

  Pots pagar amb qualsevol targeta de crèdit Visa o Mastecard, i amb la nostra Targeta Naturgy amb la qual podràs beneficiar-te de múltiples avantatges, descomptes i serveis. Es tracta d'una targeta d'or de crèdit MasterCard sense comissions ni manteniment, tecnologia contactless i signatura amb PIN que podràs domiciliar en el teu compte bancari habitual i que et permetrà acumular Euros Naturgy amb les teves compres, i canviar-los per descomptes en la teva factura de llum i gas o gastar-los a la Botiga Naturgy. No t'ho pensis més i demana-la aquí!

rgpdactive desactivado

argssite - GNF