Habitacions

Il·luminem el teu espai. 

Les habitacions són el teu lloc de casa.  
 

A les habitacions, és aconsellable tenir-hi una bona il·luminació general i reforçar alguns racons amb il·luminació específica, com ara a la tauleta de nit o al vestidor, per crear un ambient agradable.

__

"Crea el teu propi ambient"
 

Com s'han de distribuir les làmpades?
 

 A les finestres no utilitzis cortines gaire espesses i aprofita la llum natural durant el dia.

 A prop dels miralls es necessita una bona il·luminació perquè la llum es reflecteixi.  

 Per al llit utilitza llums orientables individuals, que faciliten la lectura i proporcionen una llum intensa però orientada.  

 Per als armaris, orienta els focus del sostre o les files d'halogenats cap a les seves portes. D'aquesta manera evites enlluernaments i ofereixes amplitud a l'habitació.

 Per a l'habitació dels nens cal disposar d'una bona il·luminació general, capaç d'il·luminar adequadament el terra i les parets, per no deixar cap racó fosc. Col·loca una làmpada de sostre central o una plataforma amb tres o quatre focus orientats. 


 


 

Quines làmpades són les adequades?


 La il·luminació general es pot aconseguir amb tubs fluorescents T5 de 28 W, que donen la mateixa il·luminació que els T12, de 40 W. Si pel tipus de llum que faràs servir no pots utilitzar tubs fluorescents, opta per llums de baix consum, de 15 W o 20 W, en funció de la mida de l'habitació i el nombre de llums.

 A l’habitació dels nens, de nit, no deixis encesos làmpades de llum d'incandescència. La millor solució per facilitar una il·luminació tènue són els LED decoratius.  

Si vols consultar amb més detall els diferents tipus de làmpades que hi ha al mercat, fes clic
aquí.  

___

"Aprofita la llum del diatant
com puguis.”