Contracta llum i gas amb servei. Estalvia amb el Superpack Naturgy

O truca’ns gratis al 900 649 216

Tens dubtes?

 • Qui pot contractar el Superpack Naturgy?

  Qualsevol client existent o nou client pot contractar el Superpack Naturgy si compleix les condicions següents:

  • Per a llum:
   • potència inferior a 8 kW*
   • tarifa 2.0A o 2.0DHA (excepte 2.0A amb maxímetre)
   • consum inferior a 7.000 kWh/any. 
  • Per a gas:
   • tarifa d’accés 3.1 o 3.2
   • consum inferior a 20.000 kWh/any.

  *Per a potències superiors a 6 kW, se sumarà una quantitat de 6 € en concepte de complement de potència a l’import mensual de la quota plana de llum contractada.

  La contractació del Superpack Naturgy no és recomanada per a les altes tècniques (nous punts de subministrament), ja que no es disposa d’un historial de consum per poder triar el Superpack segons els kWh/any.

 • Quins conceptes inclou el Superpack Naturgy?

  L’import de les quotes del Superpack Naturgy inclou el següent:

  • Per a la llum, inclou el terme de potència i d’energia, amb el consum anual màxim determinat en kWh/any en cada Superpack.
  • Per al gas, inclou el terme fix i el variable, amb el consum anual màxim determinat en kWh/any en cada Superpack. 
  • El lloguer de l’equip de mesura monofàsic d’electricitat.
  • El lloguer de l’equip de mesura de gas, quan correspongui.
  • Els impostos: sobre l’electricitat, els hidrocarburs,* l’IVA... 

  * L’import corresponent a l’impost d’hidrocarburs inclòs en la quota s’ha calculat sobre un consum de gas estimat mensual en funció del tram contractat. L’import final de la quota variarà a l’alça o a la baixa, com a conseqüència d’aplicar aquest impost (0,00234 €/kWh) al consum facturat cada mes.   

  No inclouen altres conceptes regulats que puguin ser traslladats per l’empresa distribuïdora relacionats amb el subministrament de gas i electricitat, entre d’altres, el cànon IRC.

   
 • Per què em convé contractar el Superpack Naturgy?

  El Superpack Naturgy t’aporta el control i assossec que vols per a casa teva; és la solució definitiva perquè estiguis tranquil i sàpigues que, pagant una quota fixa, tindràs tot el que necessites: llum, gas i la cobertura davant de qualsevol imprevist en l’equipament de casa teva.

  Sense haver de preocupar-te de res més. Així de fàcil.

 • I si no m’encaixa cap d’aquests Superpacks, què faig?

  No et preocupis, si estàs interessat en el Superpack però creus que les teves necessitats són diferents de les d’aquests Superpacks, pots trucar-nos al telèfon gratuït 900 649 216 i t’oferirem un Superpack a mida, personalitzat segons els requisits que ens comentis. Perquè puguis estalviar cada any amb el Superpack i gaudeixis d’una solució integral per a casa teva per una quota única amb tot inclòs.

 • Ja tinc l’energia i/o els serveis contractats, com puc beneficiar-me del Superpack i l’estalvi que suposa?

  Si ja n’ets client i et vols beneficiar de l’estalvi anual que suposa contractar el Superpack, només has de renovar la teva situació actual fent la contractació del Superpack que encaixi amb les teves necessitats. Automàticament, les teves condicions s’actualitzaran partint del Superpack que hagis triat i ja podràs gaudir-ne dels avantatges.

  Tingues en compte que la contractació del Superpack suposa la baixa automàtica de qualsevol altra promoció o campanya que tinguessis aplicada als teus productes i/o serveis. 

 • Renovació del Superpack, he de fer res?

  La vigència del contracte del Superpack és d’un any (12 mesos), a partir de la seva data d’activació. Amb renovacions anuals successives, sense necessitat de fer res per part teva. 

  Els preus de la quota són els del moment de la contractació i no et veuràs afectat pels canvis de preu (ni en les tarifes d’accés, ni en l’energia) que es puguin esdevenir al llarg de tota la vigència del contracte, perquè el preu de la quota es manté fix durant els 12 mesos del contracte. 

  Un mes abans (com a molt tard) de la renovació automàtica, se’t comunicarà a la factura o per carta el nou preu de la quota.

 • Puc sol·licitar la baixa del Superpack?

  En el cas que et vulguis donar de baixa del Superpack abans que acabi la vigència establerta al contracte, calcularem l’import del consum que portes efectuat fins a la data de la baixa, i que és el que t’hauríem d’haver facturat, amb la tarifa de llum i/o gas que es correspongui per les teves característiques. 

  Amb aquest càlcul, i sabent l’import que ja has abonat amb la quota plana de llum i/o gas del teu Superpack fins a la data de la baixa, et facturarem la diferència entre ambdós imports en el cas que aquest resultés a pagar.

  Amb això, el teu contracte de Superpack quedarà cancel·lat i tornaràs a tenir les teves tarifes i serveis segons la nova modalitat de contractació que hagis triat.

Ja ho tens clar?

Contracta ara el Superpack i guanya en tranquil·litat, perquè controlaràs la despesa i estaràs cobert en cas de qualsevol avaria.

Superpacks
per al teu habitatge habitual

Vés a veure’ls  

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.

argssite - GNF