Vull reduir les meves despeses

Què he de fer?

Facilita'ns la lectura real del comptador

Perquè la teva factura reflecteixi l'import real que has consumit, és important que disposem de la lectura real del comptador del gas i de la llum. D’aquesta manera, evitaràs les estimacions que fem quan el comptador es troba dins d'un habitatge i no hi podem accedir.

L'estimació consisteix en establir la teva factura a partir del que has consumit anteriorment. 
Si no disposem d'aquesta informació històrica, fem l'estimació del teu consum en funció de la tarifa que tinguis contractada, el tipus de gas i la zona geogràfica en què et trobes.

Per tant, amb una lectura regular del comptador no només garanteixes que únicament pagues pel gas o la llum que consumeixes, sinó que també evites rebre factures "d'acumulació", que són innecessàriament elevades perquè estan basades en lectures estimades i no reals. Pots indicar la lectura del teu comptador online de manera fàcil i ràpida:

Donar lectura del comptador

O bé pots fer-ho per telèfon trucant al:  900 770 770

Controla els teus consums



Des de l'Àrea clients pots fer un seguiment dels teus consums, per a així poder controlar i reduir les teves despeses. Podràs visualitzar, a més, totes les teves factures i dades de contractació.

Si encara no hi estàs registrat, pots donar-te d'alta molt fàcilment. Únicament necessitaràs tenir a mà una factura i indicar-nos, per motius de seguretat, els quatre últims dígits del compte bancari en què tens domiciliats els pagaments.



 


Quina tarifa et correspon?

T'oferim tota la informació sobre les diferents tarifes de gas i de llum perquè puguis triar la que més s'adapta a les teves necessitats:
 

Recomanador de tarifes