• Seguint les instruccions del pla d'alerta nacional, es tanquen les botigues i es suspenen les visites preventives de manteniment.
  Ir a contenido
 • Disposes d'atenció personalitzada en el telèfon i en les xarxes socials. En la teva Àrea clients podràs fer gestions online 24x7.
  Ir a contenido

Produeix i consumeix la teva pròpia electricitat amb servisolar


L'energia solar fotovoltaica és la inversió més rendible i segura per a la teva llar.

A través de la nostra solució de autoconsumo fotovoltaic per a habitatges unifamiliars, obtindràs energia 100% renovable i amb el preu més baix durant les hores en les quals no pots produir energia amb el sol. 
I a més et paguem l'energia que produeixis i no consumeixis perquè no estàs a casa.

T'ajudem amb el 100% del finançament de la teva instal·lació fotovoltaica.


Calcula ara la teva simulació

servisolar

• Equip servisolar complet: plaques fotovoltaiques, inversor i equip de monitoratge.
• Instal·lació integral de l'equip servisolar.
• Manteniment gratis durant 1 any.

• Tarifa EcoEasy Nit Llum*.

Pagament d'excendentes.

Sol·licita gratis un estudi

Et truquem?

I redueix la factura elèctrica
del teu habitatge

Descobreix la teva oferta d'autoconsum
elèctric en 1 minut!

 

Cuida del planeta
Energia renovable i lliure d'emissions de CO2.

Estalvia
Redueix el teu consum elèctric en la teva factura un 30%-35% i rep un pagament pels excedents que aboquis a la xarxa.

Instal·lació ràpida
Ràpida, senzilla i segura. Finançament en còmodes quotes mensuals.

Control
Revisa en el teu mòbil l'energia que produeixes i consumis.

Garantia
30 anys de garantia en els panells fotovoltaics.

Eficiència
87% de la potència anual del teu panell durant 30 anys garantit.

Seguretat
5 anys de segur a tot risc de la teva instal·lació fotovoltaica.

Simplicitat
Informació senzilla perquè no hagis de preocupar-te per res.

Com funciona el nostre sistema solar d'autoconsum elèctric?

La combinació perfecta per a un sistema compacte d'autoconsum a casa amb panells fotovoltaics:

 • Página 1 de 1

Generant energia
Panells solars que s'instal·len en la teulada del seu habitatge i generen l'energia elèctrica. Un producte d'alta tecnologia alemanya garantit per 30 anys. A més, les plaques fotovoltaiques s'integren estèticament en la coberta del teu habitatge. Són discretes, elegants i tenen una baixa reflexió.
  Gestionant energia
  El centre de control t'ajudarà a conèixer i gestionar l'energia de la teva llar a qualsevol moment des del teu mòbil, tablet o ordinador. Amb les nostres solucions tindràs ple control del funcionament de la teva instal·lació solar i el seu rendiment.

   Tot són avantatges amb les plaques solars fotovoltaiques

   Digues hola a la llum solar i a l'energia 100% verd i renovable.


   Genera i consumeix la teva pròpia energia aprofitant la llum solar.

   Instal·la plaques solars fotovoltaiques i comença a estalviar en la teva factura des del primer dia a través del consum d'energies renovables.
   Les plaques solars són fàcils d'instal·lar i amb elles produiràs energia elèctrica per consumir-la o bé emmagatzemar-la per al seu posterior ús 
   i rebrás un pagament pels excedents que aboquis a la xarxa.

   Els panells fotovoltaics són una solució que, a més d'estalvi, et dóna l'autonomia i el control sobre l'energia que necessites.
   No ho dubtis més i instal·la plaques solars fotovoltaiques en el teu habitatge.

   Des d'aquí t'oferim l'assessorament expert i la solució a mesura per a la teva llar de forma gratuïta i a més et financem la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques sense comissions d'obertura perquè el puguis pagar fins a en 7 anys.
   I també ens ocupem del manteniment de la teva instal·lació i que el seu funcionament sigui sempre òptim.

   Sol·licita ara el teu estudi gratis

   Preguntes Freqüents de Solar Fotovoltaica

   • Què és l’autoconsum d’energia fotovoltaica?

    L’autoconsum fotovoltaic fa referència a la producció individual d’electricitat per al consum propi, utilitzant panells solars fotovoltaics.

   • Quina legislació s’aplica a l’autoconsum fotovoltaic?

    El dia 5 d’abril de 2019 es va publicar el Reial decret 244/2019, pel qual es regulen les condicions administratives, tècniques i econòmiques de l’autoconsum.

   • Quins tipus d’autoconsum hi ha?

    Al Reial decret es defineixen dos tipus d’autoconsum:

    • Individual: és el cas dels habitatges unifamiliars en què un sol consumidor està associat a la instal·lació fotovoltaica.
    • Col·lectiu: és el cas de comunitats de propietaris en què diversos consumidors estan associats a la instal·lació fotovoltaica comunitària.

    Al seu torn, es poden acollir a una de les modalitats d’autoconsum següents:

    • Sense excedents: requereix que s’instal·li un sistema antiabocament per assegurar que no s’aboquen excedents a la xarxa. Únicament és interessant en alguns casos d’autoconsum col·lectiu, per simplificar els permisos necessaris.
    • Amb excedents i amb compensació: els excedents no autoconsumits es compensen al preu de l’electricitat al mercat a l’engròs menys les desviacions. Aquesta modalitat és la més interessant per als clients residencials.
    • Amb excedents i sense compensació: els excedents no autoconsumits es venen al mercat a l’engròs d’electricitat. Únicament és interessant per a consumidors que no es poden acollir a la modalitat amb compensació.

     

   • Quins són els components bàsics d’una instal·lació fotovoltaica d’autoconsum?

    • Generació: panells fotovoltaics. Generen electricitat en contínua.
    • Emmagatzematge: bateria. Emmagatzema els excedents de generació per a la seva utilització en hores sense sol.
    • Inversor: Converteix l’energia en contínua generada pels panells / subministrada per la bateria en energia en alterna per a la seva utilització per l'equipament de la llar.

    A les llars no cal instal·lar cap comptador extra.

     

   • Puc desconnectar-me de la xarxa elèctrica?

    Sí que és possible desconnectar-se i convertir-se en una instal·lació aïllada. La llei no impedeix que un usuari es desconnecti de la xarxa, però no és recomanable fer-ho.

    Dissenyar una instal·lació fotovoltaica amb l’objectiu d’aïllar-se totalment de la xarxa implica sobredimensionar la instal·lació, amb el sobrecost que això comporta:

    • Cal instal·lar més panells dels necessaris.
    • Cal instal·lar més mòduls de bateria dels necessaris per a poder fer front a qualsevol imprevist, per poc probable que sigui, per a no quedar-se sense subministrament.
     

    Actualment continuar connectat a la xarxa és el millor sistema per assegurar que el client no es quedi sense subministrament en cap cas. Amb una instal·lació d’autoconsum fotovoltaic ben dimensionada es minimitza el consum de xarxa que, a més, es produirà en hores sense sol. Per aquesta raó, a Naturgy recomanem la Tarifa EcoEasy Nit Llum, amb un preu més barat en hores sense sol.

     

   • Hi ha un límit legal de panells fotovoltaics a instal·lar?

    La legislació actual no imposa cap límit a la quantitat de panells fotovoltaics a instal·lar. La potència de la instal·lació fotovoltaica pot ser superior a la potència contractada per al consum de xarxa.

    A les cases, el límit l’establirà l’espai físic disponible per a la instal·lació dels panells.

   • Surt a compte una instal·lació fotovoltaica?

    Sí, per a primeres residències i per a un consum mínim de 2.500 kWh/any. Una instal·lació fotovoltaica per a un habitatge unifamiliar ben dimensionat aconsegueix unes rendibilitats del 5% al 8%.

    A més, cal tenir en compte altres avantatges fiscals per al client:

    • Possibilitat de deducció de l’IRPF per fer reformes a la casa relacionades amb l’eficiència energètica.
    • Reduccions de l’IBI de fins al 50% en molts municipis espanyols.
    • Disponibilitat de subvencions municipals o de les comunitats autònomes per a instal·lacions d’autoconsum i/o reformes a la casa relacionades amb l’eficiència energètica.

     

   • Les instal·lacions fotovoltaiques estan gravades pel peatge de suport (“impost al sol”)?

    No, des d’octubre del 2018 es va derogar el peatge de suport (conegut com “impost al sol”) per a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic.

   • Què és l’autoconsum fotovoltaic directe?

    L’autoconsum fotovoltaic directe és el consum que es dóna en el mateix moment en què es genera pels panells fotovoltaics.

    En el cas d’una llar tipus, en aquelles hores del dia en què la llar sol estar buit, l’autoconsum directe sol estar en aquests rangs:

    • Instal·lació només amb panells fotovoltaics: aproximadament entre un 30% i un 35% del total del consum.
    • Instal·lació amb bateries: superior al 60% - 70%.

     

   • Puc vendre els excedents?

    Els excedents són l’energia elèctrica produïda per la instal·lació fotovoltaica i no autoconsumida. Si no es disposa d’un sistema antiabocament, aquests excedents s’aboquen a la xarxa elèctrica per ser utilitzats per la resta de consumidors.

    En la modalitat d’autoconsum amb excedents i amb compensació, els excedents no autoconsumits es retribueixen al client a la factura d’electricitat.

    No és un balanç net, sinó una facturació neta, ja que els excedents es paguen a un preu menor al de l’energia consumida de la xarxa, perquè només es compensa el cost de l’energia, no es compensen altres costos com els peatges d’accés.

    A més, en cada factura, el pagament dels excedents no pot ser superior a l'import del terme de l'energia consumida de la xarxa.

    Per aquest motiu sempre és més avatantjós per al client incrementar el % d'autoconsum directe (o d'autoconsum mitjançant bateries) que incrementar la quantitat d'excedents abocada a la xarxa.

   • Necessito instal·lar un nou comptador?

    En la gran majoria dels llars no és necessari instal·lar cap comptador extra perquè ja disposen de comptador telegestionat. Aquests comptadors són bidireccionals, és a dir, són capaços de mesurar tant l'energia demandada a la xarxa com l'energia abocada a la xarxa.

   • Quan començaran a pagar-me pels excedents?

    El pagament dels excedents requereix que la instal·lació estigui legalitzada i el contracte d'electricitat tingui associat la modalitat d'autoconsum “amb excedents acolliment a compensació”.

    Nosaltres ens ocupem de tots els tràmits amb la teva distribuïdora d'electricitat perquè modifiqui la modalitat del teu contracte i puguis començar a rebre el pagament dels excedents en factura al més aviat possible. T'informarem en tot moment dels avanços en la tramitació d'aquests canvis.
    .

   • Com legalitzo la meva instal·lació d'autoconsum?

    Per a legalitzar la teva instal·lació d'autoconsum només has d'assegurar-te que tens el CIE (Certificat d'Instalació Elèctrica) de la teva instal·lació fotovoltaica registrat en la teva comunitat autònoma.

    A més, per a poder inscriure la teva instal·lació en la modalitat d'autoconsum "amb excedents acollits a compensació" i poder rebre el pagament pels excedents abocats a la xarxa, necessitaràs signar el Contracte de compensació d'excedents:

    • Encara que el productor i el consumidor siguien la mateixa persona (física o jurídica) és necessari que se signi aquest contracte.
    • Pots descarregar una plantilla del contracte aquí.


    Els nostres instal·ladors s'encarregaran de tot, però, si ja tens la instal·lació feta, ens pots enviar el Certificat d'Instal·lació Elèctrica i el Contracte de Compensació d'Excedents a la següent adreça de correu: autoconsumoNI@naturgy.com.

   • Necessites més informació?

    Si necessites més informació sobre el procés a seguir per a poder contractar l'autoconsum amb nosaltres, deixa'ns les teves dades i et truquem.

   Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.