Perquè estalviar sempre està bé.

Vols estalviar energia a casa?

Necessites administrar els teus consums energètics i no saps per on començar?


Amb els simuladors que posem al teu abast ho veuràs molt més clar. Una ajuda amb què volem que optimitzis amb eficiència l'energia que arriba a casa teva.
Utilitza els nostres simuladors per començar a estalviar.


El Simulador d’il·luminació, el Simulador de l’etiquetatge energètic i el Simulador de finestres et permetran conèixer l’estalvi que pots generar en diferents punts de la casa.


Vols saber fins quant pots estalviar?

Troba, a continuació, els tres simuladors. 
Com es reparteix el nostre consum?
banyera
Simuladors d'estalvi


Il·luminació

 

Optimitzar el consum d’energia de les bombetes pot suposar un gran estalvi de llum i una aportació per a la cura del medi ambient. Triar el tipus de bombeta adequat i de baix consum, a més de ser més sostenible, suposa un estalvi considerable en la factura de la llum.
 

Amb aquest simulador, podràs veure l’estalvi energètic, econòmic i de CO2 que cada model de bombeta t’ofereix per il·luminar la teva llar de la forma més eficient.


Simulador d'il·luminació 


Etiquetatge energètic

 

Un electrodomèstic eficient consumeix molt menys. L'etiqueta energètica indica el nivell d'eficàcia dels equips segons una classificació diferenciada per lletres i colors. Consumeix el mateix i gasta menys.
 

Amb aquest simulador coneixeràs l'etiquetatge de cadascun dels electrodomèstics que tens a casa i l'estalvi que pots fer.


Simulador d’etiquetatge energètic 
 

Simuladors d'estalvi
Simuladors d'estalvi


Aïllament per a les finestres

 

Descobreix quin és el millor aïllament per a les finestres. Triar un vidre i un marc adequats suposa un estalvi energètic considerable per a l'aïllament o la ventilació de casa teva.
 

Amb aquest simulador coneixeràs l'estalvi que pots generar amb un aïllament adequat de les finestres.


Simulador d’aïllament de finestres  

Estalvia amb els nostres consells
Amb tu sempre anem a més

Troba consells, novetats i el que més t’interessa per casa teva.