Facilitats
de pagament

Paga una quota fixa cada mes

 

Si ets client
ho tens fàcil


Els avantatges de ser client de Naturgy.


Amb les facilitats de pagament que t’oferim rebràs una factura única a un preu fix mensual durant 11 mesos, i una regularització anual a final d’any.

Per calcular l’import de la teva quota fixa de llum o gas, farem una estimació del teu consum anual, segons el teu consum històric i l’equipament de casa teva. Cada any anirem revisant-la per adaptar-la als teus hàbits de consum.

La quota de regularització és la diferència entre l’import pagat durant els 11 primers mesos i l’import total del teu consum real al final del mes 12.

 
Calculem la teva quota fixa.
Farem una estimació del teu consum anual, segons el teu consum històric, i cada any el revisarem per adaptar-nos als teus hàbits
Paga el mateix cada mes.
Tindràs un import mensual fix amb una regularització anual. Gaudeix 11 mesos d'una quota fixa i el dotzè mes amb una regularització de les teves factures.
Quota de regularització.

A la factura del mes 12 calcularem la diferència entre l’import pagat durant els 11 mesos anteriors i l’import total del teu consum real. 

Rep la diferència. 
Si les teves quotes han estat superiors al teu consum real final, t’ingressarem la diferència directament en el teu compte. Tot són avantatges. 

Sol·licita ja el teu Pla de pagaments fixosTingues en compte que... El Pla de pagaments fixos també és aplicable a subministraments de gas natural.

 Per beneficiar-te d’aquests avantatges has de tenir el pagament domiciliat en un compte bancari.

 No és aplicable a subministraments d’electricitat amb potència contractada major de 10 kW ni subministraments de gas amb un consum anual superior a 50.000 kWh (per a consums superiors, consulta el nostre portal d’empresa).

Finançament al 100%

 

 Financem els teus equips i la instal·lació sense tràmits ni avals.

 Paga’ls en còmodes quotes juntament amb les teves factures d’energia fins en 5 anys.Financem la teva caldera nova


Financem la teva calefacció nova

Financem l’aire condicionat 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes