Onada de fred?
Hola, Superpack

Aprofita el Superpack Naturgy i despreocupa't dels alts i baixos en les teves factures de llum i gas durant aquest hivern.
Tot inclòs en una única quota mensual. 1

Estalvia  

Onada de fred?
Hola, Superpack

Aprofita el Superpack Naturgy i despreocupa't dels alts i baixos en les teves factures de llum i gas durant aquest hivern. 
Tot inclòs en una única quota mensual. 1
Estalvia    

Contracta abans del 31 de gener i

et regalem un altaveu intel·ligent amb Alexa.


A què esperes? Contracta ara!Queden exclosos de la promoció els canvis de producte. Veure condicions
IVA i impostos inclosos. Superpack anual.
O truca’ns gratis al 900 649 216

Un estalvi real: Comprova-ho!

Aconsegueix ara en una única quota tot el que necessites per gaudir del confort de la llar i estalvia contractant-ho tot junt.
Fins a 144 €/any amb els superpacks de llum i 176 €/any amb els superpacks de llum i gas.


 Els valors representats són una estimació d’estalvi anual.
Per a més informació, vegeu el càlcul dels Superpacks de Luz i Superpacks de Luz y Gas.


Contracta viure millor!    Estalvia ja

Segona residència?
Consulta els Superpacks per a segones residències

Vés a veure'ls  

Tens dubtes?

 • Què és el Superpack?

  És un nou concepte que hem creat a Naturgy com a solució definitiva a les necessitats de consum d’energia que tens a casa teva i que inclou, en una única quota, tots els subministraments energètics i els serveis de manteniment i reparació del teu equipament a un preu molt competitiu. Perquè no t’hagis de preocupar per res!

 • Qui pot contractar el Superpack Naturgy?

  Qualsevol client existent o nou client pot contractar el Superpack Naturgy si compleix les condicions següents:

  • Per a llum:
   • potència inferior a 8 kW*
   • tarifa 2.0A i 2.0DHA (excepte 2.0A amb maxímetre)
   • consum inferior a 7.000 kWh/any 
  • Per a gas:
   • tarifa d’accés 3.1 o 3.2
   • consum inferior a 20.000 kWh/any

  *Per a potències superiors a 6 kW, se sumarà una quantitat de 6 € en concepte de complement de potència a l’import mensual de la quota plana de llum contractada.

  La contractació del Superpack Naturgy no és recomanada per a les altes tècniques (nous punts de subministrament), ja que no es disposa d’un historial de consum per poder triar el Superpack segons els kWh/any.

 • Com funciona el Superpack Naturgy?

   Si contractes el Superpack Naturgy Llum estaràs contractant una quota plana de llum i el servei de reparació urgent d’electrodomèstics i aire condicionat o bomba de fred/calor. Tot això en una única quota amb tot inclòs, també els impostos i el lloguer del comptador, perquè tinguis la despesa controlada i et despreocupis per complet de les teves factures d’energia.

  I a més amb un preu millor amb el qual estalviaràs fins a 144 € cada any, gràcies al pack.

   Si contractes el Superpack Naturgy Llum i Gas estaràs contractant una quota plana de llum i gas i els serveis de reparació urgent dels electrodomèstics, l’aire condicionat o la bomba de fred/calor i/o la calefacció i els aparells de gas natural, a més del manteniment preventiu i la revisió periòdica obligatòria de la instal·lació i els equips de gas natural. Tot això en una única quota amb tot inclòs, també els impostos i el lloguer del comptador, perquè tinguis la despesa controlada i et despreocupis per complet de les teves factures d’energia.

  I a més amb un preu millor amb el qual estalviaràs fins a 176 € cada any, gràcies al pack.

 • Quins conceptes inclou el Superpack Naturgy?

  L’import de les quotes del Superpack Naturgy inclou el següent:

  • Per a la llum, inclou el terme de potència i d’energia, amb el consum anual màxim determinat en kWh/any en cada Superpack.
  • Per al gas, inclou el terme fix i el variable, amb el consum anual màxim determinat en kWh/any en cada Superpack. 
  • El lloguer de l’equip de mesura monofàsic d’electricitat.
  • El lloguer de l’equip de mesura de gas, quan correspongui.
  • Els impostos: sobre l’electricitat, els hidrocarburs,* l’IVA,... 

  * L’import corresponent a l’impost d’hidrocarburs inclòs en la quota s’ha calculat sobre un consum de gas estimat mensual en funció del tram contractat. L’import final de la quota variarà a l’alça o a la baixa, com a conseqüència d’aplicar aquest impost (0,00234 €/kWh) al consum facturat cada mes.   

  No inclouen altres conceptes regulats que puguin ser traslladats per l’empresa distribuïdora relacionats amb el subministrament de gas i electricitat, entre d’altres, el cànon IRC.

 • Com serà la factura amb el Superpack Naturgy?

  Si tens contractat un Superpack Naturgy rebràs una factura en la qual apareixeran els conceptes següents:

  • Quota plana de llum i/o gas, segons el Superpack Naturgy que triïs
  • Servielectric Xpress
  • Servigas Complet amb o sense calefacció, segons el Superpack Naturgy que triïs

  Cada concepte tindrà un descompte aplicat i en total la factura, amb els impostos inclosos, ascendirà a l’import del Superpack que hagis triat.

  Encara que aparentment sigui com altres factures, atès que els conceptes per facturar no canvien (energia i serveis, impostos, lloguers d’equips de mesura...), sabràs que tens el Superpack perquè en cada concepte d’energia esmentat a la factura tindràs aplicats descomptes i, juntament amb l’import total de la factura, just a sota, apareixerà indicat que tens la campanya Superpack.

  T’ho mostrem amb un exemple, pots veure-ho aquí.

   
 • Per què em convé contractar el Superpack Naturgy?

  El Superpack Naturgy t’aporta el control i assossec que vols per a casa teva; és la solució definitiva perquè estiguis tranquil i sàpigues que, pagant una quota fixa, tindràs tot el que necessites: llum, gas i la cobertura davant de qualsevol imprevist en l’equipament de casa teva.

  Sense haver de preocupar-te de res més. Així de fàcil.

 • I si no m’encaixa cap d’aquests Superpacks, què faig?

  No et preocupis, si estàs interessat en el Superpack però creus que les teves necessitats són diferents de les d’aquests Superpacks, pots trucar-nos al telèfon gratuït 900 649 216 i t’oferirem un Superpack a mida, personalitzat segons els requisits que ens comentis. Perquè puguis estalviar cada any amb el Superpack i gaudeixis d’una solució integral per a casa teva per una quota única amb tot inclòs.

 • Ja tinc l’energia i/o els serveis contractats, com puc beneficiar-me del Superpack i l’estalvi que suposa?

  Si ja n’ets client i et vols beneficiar de l’estalvi anual que suposa contractar el Superpack, només has de renovar la teva situació actual fent la contractació del Superpack que encaixi amb les teves necessitats. Automàticament, les teves condicions s’actualitzaran partint del Superpack que hagis triat i ja podràs gaudir-ne dels avantatges.

  Tingues en compte que la contractació del Superpack suposa la baixa automàtica de qualsevol altra promoció o campanya que tinguessis aplicada als teus productes i/o serveis. 

 • Lectures de llum i gas: com segueixo el meu consum?

  Gràcies al Superpack ja no hauràs de preocupar-te per les lectures de llum i gas, perquè les teves necessitats de consum estaran dins del consum d'energia establert. Encara així, és important que continuïs facilitant la lectura del teu comptador (sobretot si no està accessible) perquè es registrin els consums reals del teu habitatge i puguem avisar-te en el cas que detectem alguna desviació.

  Les lectures reals (i les estimades també) quedaran recollides en el teu històric de consums per al teu seguiment i perquè són necessàries per a avaluar l'acumulat total anual amb el consum contractat en el teu Superpack.

  Tant en les factures com en l'Àrea clients podràs consultar sempre que vulguis el teu consum i a més t'avisarem prèviament si detectem una possible desviació sobre el consum establert en el teu Superpack.

 • Si les meves necessitats de consum canvien, puc canviar de Superpack?

  I tant! Pots canviar sempre que les teves necessitats canviïn. No hi ha permanència ni cap tampoc cost pels canvis que facis entre Superpacks. 

  Si les teves necessitats de consum o l’equipament de casa teva canvia (p. ex., si instal·les un nou sistema de climatització o sou més a casa), hauràs de revisar si el Superpack que tens contractat cobreix les teves noves necessitats i, en el cas que no sigui així, sol·licitar un canvi de Superpack.

  Tingues en compte que, en cas que superis el consum màxim anual de llum i/o gas establert al Superpack que tinguis contractat, se’t facturarà un import addicional per l’excés consumit. Aquest import es calcularà multiplicant el preu dels “kWh d’excés”, que tindràs informat al teu contracte, pel nombre de kWh superats dels contractats. 

  Igualment, des de Naturgy t’informarem abans que estiguis a punt d’excedir el consum màxim anual perquè puguis sol·licitar el canvi de Superpack a un altre amb un consum superior de kWh/any i puguis evitar així el càrrec addicional de l’excés.

  En cas que es facturi l’excés sobre la base d’unes lectures estimades, des de Naturgy també t’informarem amb temps perquè puguis facilitar-nos una lectura real.

  I, per descomptat, també podràs sol·licitar el canvi de Superpack a un altre amb un consum inferior de kWh/any, si el consum que havies triat no s’ajusta al real durant la vigència del contracte.

 • Renovació del Superpack, he de fer res?

  La vigència del contracte del Superpack és d’un any (12 mesos), a partir de la seva data d’activació. Amb renovacions anuals successives, sense necessitat de fer res per part teva. 

  Els preus de la quota són els del moment de la contractació i no et veuràs afectat pels canvis de preu (ni en les tarifes d’accés, ni en l’energia) que es puguin esdevenir al llarg de tota la vigència del contracte, perquè el preu de la quota es manté fix durant els 12 mesos del contracte. 

  Un mes abans (com a molt tard) de la renovació automàtica, se’t comunicarà a la factura o per carta el nou preu de la quota.

 • Puc sol·licitar la baixa del Superpack?

  En el cas que et vulguis donar de baixa del Superpack abans que acabi la vigència establerta al contracte, calcularem l’import del consum que portes efectuat fins a la data de la baixa, i que és el que t’hauríem d’haver facturat, amb la tarifa de llum i/o gas que es correspongui per les teves característiques. 

  Amb aquest càlcul, i sabent l’import que ja has abonat amb la quota plana de llum i/o gas del teu Superpack fins a la data de la baixa, et facturarem la diferència entre ambdós imports en el cas que aquest resultés a pagar.

  Amb això, el teu contracte de Superpack quedarà cancel·lat i tornaràs a tenir les teves tarifes i serveis segons la nova modalitat de contractació que hagis triat.

 

Encara no tens clar si et convé triar el Superpack?


Descobreix tots els seus avantatges i quin és el que s'adapta millor a les teves necessitats. T'enviem tots els detalls per email.

   Vull rebre-ho ara   
 

thinking servigas

Ja ho tens clar?

Contracta ara el Superpack que més bé et vagi. Tria una de les nostres opcions:

Despreocupa't de les teves factures d'energia gràcies a el Superpack Naturgy

Triar la millor tarifa de llum i gas pot ser difícil. Per això en Naturgy hem preparat una solució simple, clara i integral per a les teves factures d'energia i serveis: el Superpack Naturgy.
Així de fàcil! Només has de triar el teu Superpack Naturgy i ja podràs despreocupar-te dels inesperats canvis de preu, els impostos afegits o les possibles avaries en els teus electrodomèstics o la calefacció.

Preparat per a gaudir de la millor tarifa de llum, gas i serveis per a la teva llar? Estem segurs que nostres Superpacks s'ajusten a tu; tenim opcions per a qualsevol tipus de consum, amb i sense calefacció o aire condicionat... i si encara així creus que necessites una mica més a mesura, crida'ns i els nostres experts t'ajudaran a confeccionar el Superpack que s'adapti a les teves necessitats.

El millor és que el Superpack Naturgy et permet estalviar fins a 176 € anuals en despeses de llum, gas i serveis, i a més no té permanència. Les nostres tarifes i preus ho inclouen tot, també els impostos, així podràs controlar millor les teves despeses, sabent sempre la quota fixa que pagaràs cada mes.

Si vols començar a gaudir de la tranquil·litat de tenir-ho tot inclòs en una única quota fixa, contracta ara la teva Superpack Naturgy.
Tria el teu:   
Superpack de Llum   |   Superpack de Llum i Gas

 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes