En què et podem ajudar?
 • Factures i pagaments

  Factures i pagaments


  Troba fàcilment les principals gestions que pots fer online amb les teves factures:


   


  Tens dubtes sobre la teva factura?

  T'ajudem a entendre els conceptes i el detall de la teva factura de manera fàcil i visual.

   Saber-ne més i entendre la meva factura

 • Emergències

  Emergències de llum i gas


  Si et trobes davant una situació d'emergència de gas o d'avaria elèctrica, truca al telèfon d'emergències de la teva empresa distribuïdora.
  I si ho necessites, també pots accedir a informació de seguretat d'instal·lacions elèctriques i de gas natural per a saber com actuar.
 • Modificar dades

  Modificar dades


  Actualitza les teves dades de client des d'aquí, de manera online:


   


  Coneix els documents i el temps que necessites per al canvi de local comercial

  Et facilitem tota la informació sobre la documentació, les gestions i el temps que es necessita per a realitzar l'alta o un canvi de subministrament en un negoci.

   Cessament de subministrament  Alta de subministrament  Canvi de titular

   

 • Lectura del comptador


  Lectura del comptador


  Com a Comercialitzadora, et facturem amb la lectura que ens facilita la teva Distribuïdora Elèctrica i la teva Distribuïdora de Gas. A més et comptem com facilitar les factures.
  Lectura del comptador de gas

  Pel fet que no existeixen comptadors intel·ligents de gas, és necessari prendre les lectures de manera manual.
  Pots facilitar la teva lectura de gas mitjançant l'enviament d'una fotografia del teu comptador des de la nostra App *Naturgy. Et facilitem els enllaços de descàrrega aquí:


   

  Si tens alguna dificultat per a realitzar la fotografia del teu comptador, pots contactar directament a la teva Distribuïdora de gas i facilitar-la perquè la puguem tenir en compte en les posteriors factures. Pots consultar el llistat i telèfons aquí.  T'informem que com *Comerciailzadora, facturem només sobre la base de la lectura proporcionada per la teva Distribuïdora de Gas. A vegades, tot i facilitar la lectura a través de la nostra App, la Distribuïdora de gas no pren aquesta lectura, bé per estar informada fora del període o perquè un lector hagi passat a llegir el teu comptador, la dada del qual preval.


  Lectura del comptador de Llum
  Per a la llum, existeixen els comptadors intel·ligents, que es llegeixen a distància. La teva Distribuïdora elèctrica ens facilita aquesta lectura i per això les factures sempre estan basades en dades de lectures reals i són mensuals.

  En els casos molt minoritaris en què no disposessis d'un comptador intel·ligent de llum, pots facilitar la lectura a la teva Distribuïdora elèctrica. Et facilitem el llistat de les Distribuïdores elèctriques i els seus telèfons.

   

   

 • Contractes

  Contractes


  Actualitza les condicions del teu contracte modificant la potència o la tarifa des d'aquí, de manera online.   Suspensió temporal de subministrament segons el Reial decret per a Pimes i autònoms
  Conforme l'art.42 i 43 del Reial decret llei 11/2020 publicat en el BOE-núm. 91 de data 1 d'abril de 2020:
  1.-En qualsevol moment durant el període d'Alarma els clients Autònoms o Pimes, podran suspendre temporalment els seus contractes de subministrament elèctric.

  2.-Donat que l'estat d'alarma ha finalitzat, en el termini de tres mesos, el consumidor que hagi sol·licitat la suspensió del seu contracte de subministrament podrà sol·licitar la seva reactivació.

  ​3.-Les reactivacions del contracte de subministrament i les modificacions dels contractes anteriorment assenyalades es realitzaran en el termini màxim de cinc dies naturals i sense que procedeixi la repercussió de cost algun sobre el consumidor, a excepció de:
  a) els pagaments per drets d'extensió per increments de potència contractada per sobre del llindar contractat abans de l'inici de l'estat d'alarma,
  b) els pagaments per supervisió d'instal·lacions cedides, en el seu cas, i,
  c) en el cas que resultés necessari el canvi dels equips de mesura, el pagament d'actuacions sobre els equips de control i mesura prevists en el capítol VII del Reial decret 1048/2013, de 27 de desembre, pel qual s'estableix la metodologia de retribució de l'activitat de distribució d'energia elèctrica.

  Per a sol·licitar la reactivació de subministraments hauràs de trucar al 900 649 047.
   


  Vols modificar la teva tarifa de llum i/o gas?

  Canvia de tarifa per una que s'adapti més a les teves necessitats.

   Anar al recomanador de tarifes

 • Servei tècnic

  Servei tècnic


  Una avaria? T'enviem un tècnic a domicili per a resoldre qualsevol incidència amb els teus electrodomèstics, aire condicionat o la caldera o la calefacció.


   


  Que una avaria no espatlli el teu millor moment

  Disposar d'un bon servei tècnic de reparació i/o manteniment de les teves instal·lacions i aparells és fonamental. Ara tens el servei de l'expert en energia, amb la millor assistència i cobertures per a la teva llar. Contracta-ho i gana en tranquil·litat.

   Coneix els serveis de manteniment i reparació

 • Reclamacions
 • Administradors de Gestories

  Administradores de Gestorías


  Si necessites gestionar diversos clients des d'un compte d'Administrador de Gestoria, aquesta és la teva aplicació.Registra't primer per a poder assignar-te la teva cartera de clients i gestionar els seus contractes


   Si tens qualsevol dubte, afegeix el número 607 450 940 a la teva agenda i contacta'ns per Whatsapp (De L-V de 9h a 21h).


   
 • Informació tarifes i serveis

  Tarifes i serveis


  Informa't sobre les nostres tarifes, tenim una opció per a cada necessitat de consum.

  Pla
  Electricitat

  El nostre millor preu en electricitat
  per a la teva empresa.


   M'interessa
  Pla
  Gas

  Adapta el consum del teu negoci
  i estalvia en la teva factura.


   M'interessa
   

  Informa't sobre els nostres serveis de manteniment i reparació i contracta online en 3 minuts.

  Serveis
  Compara cobertures i escull la modalitat
  que millor s'adapta a les teves necessitats.


   M'interessa
 • Localitza la teva botiga o estació

  Localitza la teva botiga o estació de càrrega


  Acosta't a les nostres botigues Naturgy o estacions de servei de vehicles de gas natural:


    Localitzador de botigues

   Botigues Naturgy
    Localitzador d'estacions 

   Troba la teva estació de servei