dominio https://www.naturgy.es:443/servlet/
hilo navegacion-->NO

Recursos educatius

Amb l'objectiu d'ajudar a la comunitat educativa i contribuir a la societat, Gas Natural Fenosa desenvolupa diverses iniciatives que pretenen conscienciar sobre la necessitat d'un ús responsable de l'energia. A banda dels tallers i les activitats presencials que els nostres experts en educació duen a terme als museus de la companyia, el Museu del Gas de Sabadell i el Museu d'Art Contemporani de La Corunya, hem desenvolupat diversos projectes educatius d'alt impacte, com ara el programa "L'energia, el medi ambient i tu", Efiquest i l'Aula d'Energia.

L'energia, el medi ambient i tu

L'energia, el medi ambient i tu

Fa més d'una dècada que Gas Natural Fenosa desenvolupa amb èxit aquest programa pedagògic, dirigit a alumnes d'entre 10 i 18 anys i, per tant, a alguns dels nivells educatius d'ESO, de Batxillerat o de Cicles Formatius.

Basat en una metodologia presencial de caràcter obert i participatiu, el programa té com a principal objectiu ajudar els alumnes a reflexionar sobre l'ús responsable de les energies i la seva relació amb el medi ambient. En aquest sentit, cal destacar que només en el curs anterior van participar més de 96.000 alumnes i un 92% dels docents van opinar que els continguts havien estat molt adequats.

Aula d'Energia

Aula d'Energia

Aula d'energia és un portal per a alumnes d'11 a 18 anys que conté activitats TIC sobre energia, el seu ús racional i estalvi.
Pensada en un entorn 2.0, Aula d'Energia compta amb diverses activitats i recursos perquè els professors puguin fomentar actituds crítiques sobre l'abús de les energies no renovables i ajudar els seus alumnes a familiaritzar-se amb diferents alternatives energètiques.
Amb el lema "Pensa globalment, actua localment", els jocs permeten la col·laboració entre alumnes i professors d'escoles i d'instituts de localitzacions geogràfiques diferents amb l'objectiu de fomentar el coneixement mutu de realitats diverses.
 

Enerfixe

Enerfixe

Gas Natural Fenosa ha desenvolupat un joc educatiu sobre eficiència energètica perquè els més petits puguin posar-se a prova i aprendre a ser més eficients en el consum d'energia. Mitjançant l'ús d'avatars en diversos escenaris, els més petits poden analitzar de manera lúdica hàbits i comportaments i reflexionar sobre els beneficis d'un consum responsable.

El joc permet prendre consciència sobre la necessitat de ser eficient en els detalls més quotidians i, per tant, d'analitzar, de manera lúdica i entretinguda, com ens comportem a diari.