Art, música i teatre

Art i música

Gas Natural Fenosa patrocina els cicles musicals i les temporades artístiques de diferents institucions a tot el territori. Entre elles, en destaquen algunes com:

Fundació Gran Teatre del Liceu

Logorip LICEU

Gas Natural Fenosa forma part del Consell de Mecenatge del Liceu, i col·labora, així, amb les iniciatives que reverteixen en el foment de la cultura i l'operística.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

Gas Natural Fenosa és empresa fundadora de la Fundació MACBA, la qual té com a objectius, entre d'altres, la promoció i el foment de l'art contemporani.

Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)

Gas Natural Fenosa col·labora amb el MNAC en la promoció i la difusió de la història de l'art català.

Orquestra Simfònica de Galícia

Orquestra simfònica

La companyia col·labora amb l'OSG per tal de difondre la música mitjançant el desenvolupament de múltiples activitats musicals (concerts, promoció de compositors gallecs, ensenyament musical, etc.).

Palau de la Música Catalana

Palau de la Música Catalana

Gas Natural Fenosa col·labora amb el Palau de la Música Catalana la finalitat del qual és estimular i fomentar activitats culturals especialment en l'aspecte musical, en qualitat de mecenes d'honor.

Teatro de la Maestranza de Sevilla

Teatro de la Maestranza de Sevilla

Gas Natural Fenosa és patrocinador principal del Teatro de la Maestranza de Sevilla, els objectius del qual són el foment de la música i la dansa a Andalusia.

Teatre Real

Teatro Real

Gas Natural Fenosa col·labora amb les finalitats fundacionals del Teatro Real orientades a la programació i gestió d'activitats musicals, líriques i coreogràfiques.