Targeta Naturgy - Naturgy - Llar

URLPROV /ca/llar/llum_o_gas/avantatges_naturgy/targeta_naturgy

I si contractes ara aconsegueix un Echo Dot amb Alexa!

Targeta Naturgy

Tingues l'estalvi sempre a mà

· Totalment gratis, sense comissions d'emissió
ni manteniment per a tota la vida.


· Acumula Euros Naturgy i bescanvia'ls
en la teva factura o a la nostra Botiga O
nline.

Sol·licita la teva targeta

Targeta Naturgy

Tingues l'estalvi sempre a mà

· Totalment gratis, sense comissions d'emissió
ni manteniment per a tota la vida.

· Acumula Euros Naturgy i bescanvia'ls
en la teva factura o a la nostra Botiga Online.


Sol·licita la teva targeta

 

Targeta Naturgy

La Targeta Naturgy és una targeta or de crèdit MasterCard sense comissions ni manteniment, tecnologia contactless i signatura amb PIN, que pots domiciliar en el teu compte bancari habitual i t’ofereix molts avantatges, descomptes i serveis.

Obtén 5 cèntims d’Euros Naturgyper cada 10 € de despesa que facis en cada compra amb la targeta.
Bonificació de benvinguda!
10% de bonificació1 en gasolineres, restaurants, establiments d'alimentació i estacions de servei Naturgy per repostar gas natural comprimit (GNC), durant els 3 primers mesos.
Descomptes especials a l'estiu i Nadal
Pagament ajornat, decideix com fer-lo i l’import a pagar. 
Tria pagar a final de mes, finançar una compra o ajornar el pagament.
Web on consultar els moviments i fer les teves gestions ràpidament. Servei SMS Alerta antifrau.
Ofertes per a clients en préstecs personals amb condicions avantatjoses.
Targetes addicionals també gratuïtes.
Pòlissa or gratuïta de 600.000 € en cas d’accidents en viatges pagats amb la targeta.
Augment del límit de crèdit i servei bestreta en 48 hores
Amb ofertes especials
durant tot l’any!
La vull ara!

Rep la targeta entre 10 i 15 dies des de la teva sol·licitud.

Subjecte a estudi i aprovació de Santander Consumer Finance, S.A.
1 Bonificació vàlida durant els 3 mesos següents a la data d'emissió de la teva targeta. L'import màxim de bonificació és de 15 € per liquidació (períodes de liquidació, compres realitzades del dia 21 d'un mes al dia 20 del mes següent). Les bonificacions es realitzaran mitjançant abonament en la teva targeta que veuràs reflectit en el teu extracte mensual.

Euros Naturgy

Euros Naturgy
 

Aconsegueix Euros Naturgy utilitzant la targeta Naturgy en les teves compres.


 1 Euro Naturgy és igual a 1€. Els Euros Naturgy no es podran bescanviar mai per diners i no són transferibles ni acumulables d'un titular a un altre.

 Pots sol·licitar una targeta addicional per a un familiar i els Euros Naturgy que generi s’acumularan en el teu compte.

 Rebaixa a la teva  factura de la llum i/o el gas i serveis  de Naturgy Iberia sense adonar-te’n. 

 A la nostra Botiga online podràs adquirir qualsevol dels productes aplicant els teus Euros Naturgy sobre el preu final. Si tens menys Euros Naturgy dels que marca el preu del producte que t'agrada, pots pagar la part que et falta amb diners. 

 Si ho prefereixes, pots donar una part o tots els teus Euros Naturgy acumulats a  Projectes Solidaris  com els de l’ONG  Entreculturas  o la Associació Día Solidario


 

Consulta i gestiona els avantatges de la teva targeta.

 
 • Sol·licita diners immediats fàcilment.
 • Consulta l’extracte i els moviments de la Targeta Naturgy. 
 • Gestiona ajornaments o quotes.
 • Compra segura per internet.
 • Modifica les teves dades generals quan ho necessitis.

Preguntes freqüents

Sobre els Euros Naturgy
 • Com puc acumular Euros Naturgy?

  Per cada compra que paguis amb la Targeta Naturgy acumularàs Euros Naturgy. No es concediran Euros Naturgy per disposicions ni per fraccions de compres inferiors a 10 €.

  També pots acumular Euros Naturgy sol·licitant targetes addicionals per als teus familiars, ja que els Euros Naturgy que aquests obtinguin per les seves compres, s’acumularan en el teu saldo d’Euros Naturgy.

 • En què i com puc utilitzar els Euros Naturgy?

  Obtén Euros Naturgy pagant amb la Targeta Naturgy i bescanvia'ls per descomptes en la factura de llum i gas, per productes a la nostra Botiga online o dona’ls a projectes solidaris com l’ONG  Entreculturas   o la Asociación Día Solidario

  Per utilitzar-los en la factura d'energia, cal tenir el subministrament contractat amb Naturgy i disposar d’un mínim de 3 Euros Naturgy acumulats.

  Pots bescanviar els Euros Naturgy trucant al telèfon d’Atenció al client 900 100 251 de Naturgy.

 • Com puc saber quants Euros Naturgy tinc?

  Si utilitzes la Targeta Naturgy, rebràs mensualment un extracte amb els Euros Naturgy que tens disponibles. També pots saber-ho trucant al telèfon gratuït 900 100 251.

 • Quan s'apliquen els Euros Naturgy a la factura d'energia?

  Una vegada sol·licitat el bescanvi, els Euros Naturgy es descomptaran de la següent factura d'energia que s'emeti.

 • Poden bescanviar 2 titulars sobre una mateixa factura?

  Només es pot aplicar un descompte sobre una mateixa factura.

 • Qui pot fer el bescanvi?

  El titular de la targeta Naturgy o bé un beneficiari. En cas que sigui el beneficiari qui faci el bescanvi, aquest ha d’indicar el DNI del titular.

 • Com bescanvio els Euros Naturgy a la Botiga online?

  Bescanviar els Euros Naturgy a la Botiga online és molt senzill. En primer lloc, t’has d’identificar com a usuari registrat. Si no hi estàs registrat, pots fer-ho a Donar-se d’alta a la Botiga online. Una vegada registrat t’has d’identificar com a titular de la Targeta Naturgy perquè puguis bescanviar els Euros Naturgy. Tria els productes que vols comprar i afegeix-los al carretó. El sistema restarà automàticament els teus Euros Naturgy del total de la comanda.

 • Caduquen els Euros Naturgy?

  Els Euros Naturgy tenen una caducitat de 3 anys. Igualment, caducaran automàticament si en el període dels últims 12 mesos no hi ha hagut cap moviment, disposició o pagament de rebuts al teu compte.

Sobre la Targeta Naturgy
 • Com puc sol·licitar la Targeta Naturgy?

  Pots sol·licitar-la emplenant el formulari online aquí o bé descarrega-te'l i envia’ns-el a l’adreça següent: Santander Consumer, Mitjans de Pagament, Dept. Targeta Naturgy, Apartat Núm. 615 F.D. 28080 Madrid. O si ho prefereixes, també ens pots trucar al 911 779 521.

  El lliurament de la targeta Naturgy es realitza entre 10 i 15 dies des de la data de sol·licitud.
 • Puc augmentar el límit de crèdit de la Targeta Naturgy?

  Sí. El límit que s'assigna inicialment a una nova targeta és de 600 €, però pots augmentar-lo quan vulguis trucant al 900 108 707.

 • Puc canviar la forma de pagament?

  Sí, sempre que ho desitgis podràs ajustar el pagament de la teva targeta a les teves necessitats. Consulta condicions en el 900 108 707.

 • Què he de fer per canviar les meves dades personals i/o bancàries?

  Pots fer-ho per telèfon al 900 108 707, per fax al 914 845 184 / 902 021 490, per correu electrònic a scnaturgy@santanderconsumer.com o per correu postal a l’adreça: Santander Consumer, Mitjans de Pagament, Dept. Targeta Naturgy, Apartat Núm. 615 F.D. 28080 Madrid.

 • Com puc donar de baixa la Targeta Naturgy?

  Pots sol·licitar-ne la baixa per telèfon al 900 108 707, per fax al 914 845 184 / 902 021 490, per correu electrònic a scnaturgy@santanderconsumer.com o per correu postal a: Santander Consumer, Mitjans de Pagament, Dept. Targeta Naturgy, Apartat Núm. 615 F.D. 28080 Madrid. 

  Si en sol·licites la baixa per escrit, has d’adjuntar fotocòpia del DNI, número complet de la targeta, la data de caducitat i firmar l’escrit.

 • Què són les targetes addicionals?

  Són targetes autoritzades a utilitzar el mateix compte del titular principal. Les persones a les quals autoritzis tindran la seva pròpia Targeta Naturgy. Qualsevol operació que realitzin anirà amb càrrec al teu compte i els Euros Naturgy que acumulin per les seves compres, s'acumularan en el teu saldo d'Euros Naturgy. Totes les targetes addicionals, igual que la targeta principal, són gratuïtes per a tota la vida.

  Per a sol·licitar una targeta addicional per a un familiar:
  Hauràs d'emplenar i signar aquest document, i adjuntar fotocòpia del DNI tant del titular com del nou beneficiari.
  Tant la sol·licitud de targeta addicional com les fotocòpies del DNI, hauràs d'enviar-lo per email a scnaturgy@santanderconsumer.com o per fax al 911 309 993 o bé per correu postal a Santander Consumer, Mitjans de Pagament, Depto. Targeta Naturgy, Apd. Núm. 615 F.D. 28080 Madrid.
   
  Si has vist una promoció per sol·licitar la Targeta Naturgy i feixos una targeta addicional, també li correspon aquesta promoció a la targeta addicional?

  Les promocions lligades a un nou titular són exclusives per als titulars de la targeta principal. Per tant, si el que estàs sol·licitant és una targeta addicional, no podràs beneficiar-te d'aquesta promoció.

 • Puc treure diners d'un caixer amb la Targeta Naturgy?

  Sí, pots sol·licitar la teva clau secreta al 900 108 707. Te l'enviaran per correu per garantir total confidencialitat. En el moment de treure diners d'un caixer automàtic has de recordar que, en ser una targeta de crèdit, el cobrament no es carregarà al teu compte corrent a l'instant sinó a final de mes. Per tant, el tràmit té un cost de finançament d'un 5% per a la forma de pagament final de mes. Hi ha un mínim de 3 € amb independència de la forma de pagament.

  Si disposes d'una clau per treure diners dels caixers, tens a la teva disposició tots els caixers amb el distintiu MasterCard a qualsevol país del món. De manera que pots utilitzar la Targeta Naturgy a qualsevol caixer MasterCard si surts a l’estranger.

 • Què passa si en qualsevol moment perdo o em roben la targeta?

  No et preocupis. Podràs cancel·lar la targeta immediatament trucant al número de telèfon gratuït habilitat per l’entitat de crèdit amb aquesta finalitat, 900 812 905 o 900 200 128, i sol·licitar que t’enviïn una targeta nova. Si ets a l’estranger, MasterCard t’ofereix aquest mateix servei en telèfons gratuïts que trobaràs a www.mastercard.com segons el país on siguis.

 • Quina diferència hi ha entre una targeta de dèbit i una de crèdit?

  La diferència rau en la seva utilització. En utilitzar una targeta de dèbit es produeix un càrrec instantani en el compte del client per l'import exacte de l'operació, mentre que en les de crèdit el càrrec es fa posteriorment i l'import s'ajustarà a unes condicions prèviament pactades.

rgpdactive desactivado

IDSFACTURA - 1477689799017,1477689799461,1477700932994,1477701235553,1477701236317,1477703987389,1477708270848,1477708268853

IDSPAGE - 1477650609739

argssite - GNF