Condicions de l'oferta - Servielectric

Electrodomèstics gamma blanca. Per a aquest servei, es consideren els següents: nevera, forn, rentavaixella, rentadora, assecadora, aire condicionat. 
El desplaçament del servei de reparació es realitzarà en el termini de temps més breu possible des de la recepció de l'avís, que en tot cas serà inferior a tres hores. No obstant això, Naturgy Iberia, S. a. quedarà eximit de complir amb aquest termini quan concorrin circumstàncies de les mateixes. El servei de reparació amb intervenció urgent (<3 hores) tindrà una manca de 15 dies des de la data d'entrada en vigor del contracte. Peces no incloses. Servielectric Complet: Cobertura nacional.
Sempre que no requereixi nou punt de llum i/o manipulació o modificació de cablejat elèctric.
Preus amb IVA inclòs i vigents fins al 15/01/2020. Per a Canàries no s'aplica IVA, s'afegeix el IGIC sobre el preu base.
Servielectric Xpress: el preu del servei és de 57,05 €/any, (IVA inclòs), facturat en quotes mensuals de 4,75 € (4,28 €/mes amb 10% dte.).
Servielectric Complet: el preu del servei és de 99,45 €/any, (IVA inclòs), facturat en quotes mensuals de 8,29 € (7,46 €/mes amb 10% dte.).


Ofertes Serveis

Oferta consistent en un descompte del 10% en el PVP del servei durant el primer any per a clients que tinguin contractada alguna energia (llum o gas) amb Naturgy Iberia, S.A. i que contractin un servei de qualsevol modalitat de la gamma Servielectric a través de la web www.naturgy.es.
Vàlida solament per a noves contractacions de Servielectric en Naturgy Iberia, S. A. Oferta vàlida fins al 15/01/2020. Consulta preus dels serveis en aquesta mateixa web. Oferta no aplicable per a les modalitats d'activació immediata.

 Condicions generals del contracte de serveis (PDF 56Kb)