Tarifes
 Eco


 

 Energia renovable i respectuosa amb el
 medi ambient.


Contracta abans del 7 de gener i

et regalem un altaveu intel·ligent amb Alexa.


A què esperes? Contracta ara!Queden exclosos de la promoció els canvis de producte. Veure condicions

  Tria la tarifa que s'ajusta al teu consum

Impostos no inclosos (IVA/IGIC i Impost d'electricitat i hidrocarburs).
Tarifa Eco Gas, compensació del 100% de les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle (CO₂, CH₄ i N₂O) derivades del consum.

 

Cuidem el planeta


Si a tu també et preocupa cuidar el nostre planeta, aquesta és la teva tarifa de llum i gas. Perquè la tarifa eco només utilitza energia procedent de fonts renovables i és respectuosa amb el medi ambient. Perquè només amb tarifes com aquesta, produïda amb recursos naturals inexhauribles, podrem assegurar el camí cap a la sostenibilitat i preservar l’ecosistema.

Si estàs buscant una energia sostenible, ja l’has trobada, només has d’escollir la modalitat que millor s’ajusta a la teva manera de consumir i començar a ajudar
el planeta.


Contracta ara
 
 •  

  Preu estable
  El preu del kWh no varia consumeixis el que consumeixis.

   


  Llibertat per canviar
  Canvia de tarifa
  sense cost ni permanència.

   

 •  

  Energia
  Renovable i respectuosa amb el medi ambient.

   


  Factura online
  Protegeix el medi ambient amb la factura online.

   

Contracta la Tarifa Eco de llum i gas 


Tria la tarifa eco, 100% verda (de fonts renovables) i respectuosa amb el medi ambient, i contracta-la ara, online, en tan sols 3 minuts.

La nostra Tarifa Eco Gas és l’única tarifa de gas sostenible que hi ha a Espanya, no hi ha cap altra empresa que t’ofereixi aquest tipus de tarifa.
Així que, si estàs decidit a respectar el medi ambient amb el teu consum d’energia, assegura’t de contractar l’única tarifa dual, de llum i gas, que és respectuosa amb el medi ambient. 
 

 T’ajudarem a canviar de companyia o de tarifa: des del xat online resoldrem tots els teus dubtes a l’instant i t’ajudarem mentre contractes.
 Fes tu mateix la contractació online de la Tarifa Eco i recorda tenir a mà una factura i el número del compte bancari en el qual vulguis domiciliar el pagament.

 
Contracta la Tarifa Eco de llum i gas.
1. Tria la modalitat de consum que més s’ajusta a les teves necessitats.
2. Emplena el formulari online de contractació
3. Ja has acabat, nosaltres farem la resta.

Pel canvi d’empresa o la contractació d’aquesta tarifa no tindràs cap cost. I si després canvies d’opinió, tindràs 15 dies de marge per anul·lar-ho.
30 dies després de fer la sol·licitud, et donarem la benvinguda com a client de la Tarifa Eco.

No ho dubtis més i contracta la Tarifa Eco!

 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Política de galetes