Passos per ser client - Naturgy - Negocis i autònoms

Passos per ser client

Reunim tota la informació per donar-te d'alta com a client

Passos per al procés d'alta

Canviar de comercialitzadora és molt senzill; una vegada hagis firmat un contracte amb Naturgy, ens encarreguem de fer tots els tràmits necessaris per fer efectiu el canvi de companyia. Aquests són els passos i els terminis* per al canvi de companyia d'energia:

 • Passos per ser client 1

  Firma i acceptació del contracte amb Naturgy

  Una vegada has firmat el contracte, s'inicia el procés de canvi de companyia.

 • Passos per ser client 2

  Abans de 30 dies. Ja ets client de Naturgy

  En el termini màxim d'un mes, rebràs una carta de benvinguda a la teva nova companyia.

 • Passos per ser client 3

  Factura de liquidació de la teva anterior companyia

  Una vegada ja siguis client de Naturgy, rebràs la factura de liquidació de la teva companyia anterior. L'última lectura utilitzada per a la facturació de liquidació de l'anterior comercialitzadora "sempre" serà la de partida de la primera factura de Naturgy.
   

 • Passos per ser client 4

  Primera factura de Naturgy

  Abans de 30 dies (en cas de facturacions mensuals), o bé abans de 60 dies, en les facturacions bimestrals, rebràs la primera factura  de Naturgy.

    

Condicions de l'oferta.
(*) Terminis mitjans estimats. | (1) A partir d'aquell moment rebràs la factura de liquidació de l'anterior companyia i la primera factura de la companyia actual, Naturgy. L'última lectura utilitzada per a la facturació de liquidació de la teva anterior comercialitzadora "sempre" serà la de partida per a la primera factura de Naturgy. | (2) Per als subministraments elèctrics amb cicle de lectura i facturació bimestral, la data de canvi serà en els 15 dies següents a la sol·licitud d'accés a la distribuïdora o quan correspongui segons el cicle de lectura. Per als subministraments amb cicle de lectura i facturació mensual, serà segons el cicle de lectura. Per a tarifes de gas 3.1, 3.2 i 3.3 la data de canvi coincidirà amb el dia 1, 11 o 21 de cada mes, i el distribuïdor haurà de seleccionar la data de canvi més pròxima a la de validació. La data de canvi per a tarifes 3.4 coincidirà amb el cicle de lectura que tingui el client.

Fitxers relacionats:

Condicions generals del contracte d'energies i serveis (PDF 58 kB)

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.

argssite - GNF