cid es 1615602418080

Recomana i guanya - Naturgy - Llar

URLPROV /recomana_i_guanya

CABRESTY GNF TEMPLATE GNF_Cabecera_Restyling

CABRESTY 1615602418080 TEMPLATE GNF_Cabecera_Restyling

recomienda y gana

Com funciona?

Tan fàcil com seguir aquests passos:

01.
Accedeix a la teva Àrea Client per aconseguir l’enllaç per enviar als teus amics.
02.
Comparteix el teu enllaç personalitzat o codi de recomanació per WhatsApp, xarxes socials o correu electrònic.
03.
Quan els teus amics contractin a través de l’enllaç que t’identifica, et mantindrem informat dels processos de contractació en curs a la teva Àrea Clients.
04.
Rebràs les teves recompenses abonades en el teu compte bancari o targeta de crèdit, a través de PayPal. I els teus amics també!

Consulta les Condicions del programa de recomanació i la seva Política de privacitat.

 
Com puc començar a compartir?
Accedeix a l’Àrea Clients i aconsegueix el teu enllaç per començar a compartir!
Si ja ets client, accedeix o registra’t a la teva Àrea Clients. A l’apartat “Recomana un amic” trobaràs l’enllaç i el codi que t’identifica:

Accedeix a l’Àrea Clients

Quines tarifes tenen recompensa?

Recomana les nostres tarifes d’energia als teus amics i us endureu 20 € cadascú!

*El recomendador aconsegueix 20€ en recompenses per cada amic que contracti la llum.
Cada amic rep el mateix import per nova contractació de llum.

Condicions del programa

Et resolem els dubtes

 • Vull recomanar Naturgy als meus amics.

  Com accedeixo al programa de recomanació?
  Accedeix a la teva Àrea Clients al teu espai del Programa Friends&Naturgy, també a través de l’App de Naturgy Clientes, i envia el teu enllaç màgic a tots els teus amics des d’allà. Només cal que comparteixis el teu enllaç màgic. Nosaltres ens ocupem de la resta! T’informarem cada vegada que un amic s’uneixi a Naturgy a través del teu enllaç. Si ets client però no estàs registrat a l’Àrea Clients, fes-ho ara des d’ aquí.

  Com aconsegueixo el meu enllaç per compartir?
  Pots recuperar i compartir el teu enllaç des de la teva Àrea Clients a l’espai del Programa Friends&Naturgy. Comparteix el teu enllaç i nosaltres ens ocupem de la resta! T’informarem cada vegada que un amic s’uneixi a Naturgy.

  El meu enllaç màgic sempre és el mateix? Té una vigència?
  El teu enllaç és únic i personal i no té caducitat. Pots compartir-lo tantes vegades com vulguis i no hi ha límit de temps ni de recompenses.
   
  He recomanat Naturgy als meus amics, com puc fer seguiment de les recompenses?
  Cada vegada que un amic contracti amb Naturgy a través del teu enllaç, t’avisarem i, una vegada activat el contracte, t’enviarem un correu electrònic perquè rebis la teva recompensa. Pots seguir l’estat de les teves recompenses a l’Àrea Clients. T’expliquem els diferents estats i què signifiquen:
  Completat: el teu amic s’ha unit amb èxit a Naturgy, la teva recomanació ha estat confirmada i tots dos heu rebut la vostra recompensa.
  Pendent: el teu amic s’ha unit a Naturgy i estem en el procés de confirmar la recomanació. Ben aviat rebràs un correu electrònic, en el qual et confirmarem l’activació del contracte i hauràs d’acceptar el teu premi fent clic en l’enllaç del mateix correu electrònic.
  Cancel·lat: El teu amic ha cancel·lat o no pot completar el canvi, o no compleix els criteris establerts en les Condicions del programa.

   Rebràs les comunicacions a l'email informat en Àrea Clients, pots consultar el teu email a Les meves dades a Àrea Clients.

  Puc recomanar-me a mi mateix?
  Per descomptat, tu ets tu millor amic. Si tens més d’un punt de subministrament sense energia amb Naturgy, pots utilitzar el teu propi enllaç de recomanació per contractar amb nosaltres. T’estem esperant!! 

   Per a poder registrar-te en el programa com el teu millor amic, hauràs de registrar-te com a amic amb un email diferent al que tens en el registre d'Àrea Clients com a recomanador.

 • Vull contractar de part d’un amic

  He rebut un enllaç de part d’un amic. Com puc obtenir la meva recompensa?

  Si un bon amic t’ha enviat un enllaç de recomanació, contracta la teva tarifa de llum a través de l’enllaç que t’ha enviat el teu amic. Hauràs de registrar-te al Programa Friends&Naturgy, amb el teu nom i correu electrònic, i seguir els passos per contractar online. Una vegada registrat també rebràs un correu electrònic amb l’enllaç per contractar i el teu codi amic (per si tinguessis algun problema, que puguem identificar-te) . 

  Es importante que contrates online desde el enlace enviado. Si tens problemes o dubtes per contractar online pots contactar amb nosaltres i facilitar-nos el teu codi amic. Una vegada activat el contracte, t’avisarem per correu electrònic perquè rebis la teva recompensa.

   Rebràs les comunicacions a l'email informat en registrar-te en el Programa friends&Naturgy.

 • Les recompenses

  Com puc obtenir una recompensa?
  Pots obtenir una recompensa per recomanar Naturgy als teus amics (si ja ets client) o per contractar llum amb Naturgy de part d’un amic.

  Consulta aquí la taula de tarifes amb les quals pots obtenir recompenses.

  Quin és el valor de la meva recompensa?
  Tots dos rebreu 20 € per cada contracte de llum que l’amic porti a Naturgy. Si contractes ambdues energies rebreu 40 € cadascú.

  Com més amics, més recompenses

  Quan rebré la meva recompensa?
  Tant si ets recomanador com amic, rebràs un correu electrònic quan s’hagi activat el contracte. En el cas de llum, pot tardar 1 setmana a activar-se el contracte des de la contractació. Rebràs un correu electrònic per cada contracte activat.

  Accedeix a l’enllaç que trobaràs al correu electrònic i fes clic a “Acceptar la meva recompensa” i immediatament t’ingressarem l’import de la teva recompensa directament al teu compte de PayPal. Has de confirmar el teu premi abans de 30 dies des que reps el correu electrònic.

  Després d’acceptar la teva recompensa, rebràs un correu electrònic de PayPal informant-te de l’ingrés al compte. Accedeix al teu compte de PayPal des d’aquest correu electrònic per verificar que se t’ha ingressat.

  He reclamat la meva recompensa; quan en cobraré l’import?
  Una vegada hagis fet clic a “Reclamar la meva recompensa”, rebràs un correu electrònic de PayPal indicant que Buyapowa t’ha enviat l’import de diners. Fes clic en aquest mateix correu electrònic i simplement inicia sessió a PayPal si hi tens un compte. Si no hi tens compte, podràs crear-lo en aquell mateix moment i disposar de l’import a l’instant. Si ho desitges a Paypal tens l'opció de transferir els diners del teu compte Paypal a un altre compte bancari o targeta bancària per a disposar de l'import on tu vulguis.
   
  No he rebut el correu electrònic de PayPal confirmant el pagament
  Revisa la safata d’entrada del teu correu electrònic i assegura’t que has rebut un missatge de service@paypal.com confirmant que ja hem ingressat la teva recompensa en el teu compte de PayPal. Inicia sessió amb el teu compte de PayPal per veure l’ingrés. Si encara no tens compte de PayPal, podràs registrar-te des d’aquest mateix correu electrònic i accedir al teu compte de PayPal per veure l’ingrés.
  Gaudeix de la teva recompensa.

 • Tinc més dubtes

  Què he de fer si tinc més preguntes?
  Sempre som aquí per ajudar. Pots preguntar-li al Pepe, el nostre assistent virtual, per resoldre més dubtes sobre el programa de recomanació Naturgy&Friends.
   

rgpdactive desactivado

IDSFACTURA - 1477689799017,1477689799461,1477700932994,1477701235553,1477701236317,1477703987389,1477708270848,1477708268853,1477708348428,1477708347818,147771399324,14777474232907,1477713993247,1615611322387

IDSPAGE - 1615602418080

argssite - GNF