Purgar radiadors

A grans mals, remeis senzills! Evita els refredats hivernals posant a punt els radiadors de casa teva

 

Heu de posar a punt els vostres radiadors de gas natural purgant-los una vegada a l'any, abans que arribi el fred. Així, funcionaran perfectament i estareu la mar de calentons a casa. I adéu als refredats!
 
Us deixo un vídeo on aprendreu els meus remeis més eficaços per prevenir els refredats de l'hivern i a purgar els radiadors.

Com es purga un radiador:

 
  1. Comprova que la caldera està encesa i en posició calefacció/hivern.

  2. Agafa un tornavís de punta plana o una moneda per girar el cargol d'evacuació del radiador i posa a sota un recipient per recollir aigua.
    Gira el cargol lentament en sentit contrari a les agulles del rellotge fins que el radiador comenci a expulsar una barreja d'aigua i aire.
    Quan el radiador deixi d'expulsar aire i només surti aigua, tanca el cargol.

  3. En acabar la purga, comprova que la pressió de la caldera estigui entre 1 i 1,5 bars.

I si vols estar més tranquil, assegura el funcionamient dels teus radiadors amb Servigas, el servei de manteniment expert per a la teva instal·lació i equips de gas natural.
Contractar

Reparació urgent: Quedaran coberts per aquest servei de manteniment les instal·lacions individuals i els aparells que funcionin amb gas natural i gas propà canalitzat (s'exclouen d'aquesta oferta instal·lacions subministrades des de dipòsits mòbils i dipòsits fixos individuals).

 


Enllaços relacionats:

Reparació urgentFitxers relacionats:

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.