Contracta llum i gas amb servei. Estalvia amb el Superpack Naturgy
icono_superpack
Superpack

Serveis i
energia a una única quota mensualEstalvia fins a 168€/any en llum i gas.

 

M'interessa
Paga el mateix cada mes
Selecciona el teu Superpack i contracta'l ara mateix online
IVA i impostos inclosos.
 
Encara no tens el teu aire condicionat?
Contracta ara el pack aire condicionat.
Equip, instal·lació, manteniment i reparacions. Garantia de 5 anys.


Descobrir
Comparteix a les teves Xarxes Socials:
Tu gaudeix de la vida,
nosaltres t'ho posem easy.

Per ser client de Naturgy disposes d'avantatges exclusius en
Amazon, Booking, Rentalcars.com, i molts més.
Podràs gaudir-ho entrant en la teva Àrea Clients!

Ara, si compres en Amazon des de la nostra Àrea Clients aconseguiràs un descompte del 14% del valor de la teva compra. M'interessa
Descobrir

Resolem els teus dubtes

 • Què és el Superpack?

  És un nou concepte que hem creat a Naturgy com a solució definitiva a les necessitats de consum d’energia que tens a casa teva i que inclou, en una única quota, tots els subministraments energètics i els serveis de manteniment i reparació del teu equipament a un preu molt competitiu. Perquè no t’hagis de preocupar per res!

 • Qui pot contractar el Superpack Naturgy?

  Qualsevol client existent o nou client pot contractar el Superpack Naturgy si compleix les condicions següents:

  • Per a llum:
   • potència inferior a 8 kW*
   • tarifa 2.0A o 2.0DHA (excepte 2.0A amb maxímetre)
   • consum inferior a 7.000 kWh/any. 
  • Per a gas:
   • tarifa d’accés 3.1 o 3.2
   • consum inferior a 20.000 kWh/any.

  *Per a potències superiors a 6 kW, se sumarà una quantitat de 6 € en concepte de complement de potència a l’import mensual de la quota plana de llum contractada.

  La contractació del Superpack Naturgy no és recomanada per a les altes tècniques (nous punts de subministrament), ja que no es disposa d’un historial de consum per poder triar el Superpack segons els kWh/any.

 • Com funciona el Superpack Naturgy?

   Si contractes el Superpack Naturgy Llum estaràs contractant una quota plana de llum i el servei de reparació urgent d’electrodomèstics i aire condicionat o bomba de fred/calor. Tot això en una única quota amb tot inclòs, també els impostos i el lloguer del comptador, perquè tinguis la despesa controlada i et despreocupis per complet de les teves factures d’energia. I a més amb un preu millor amb el qual estalviaràs fins a 144 € cada any, gràcies al pack. 

  En cas que superessis el consum anual màxim contractat de llum, se t'aplicarà un recàrrec per cada kWh que excedeixi aquest límit.

   Si contractes el Superpack Naturgy Llum i Gas estaràs contractant una quota plana de llum i gas i els serveis de reparació urgent dels electrodomèstics, l’aire condicionat o la bomba de fred/calor i/o la calefacció i els aparells de gas natural, a més del manteniment preventiu i la revisió periòdica obligatòria de la instal·lació i els equips de gas natural. Tot això en una única quota amb tot inclòs, també els impostos i el lloguer del comptador, perquè tinguis la despesa controlada i et despreocupis per complet de les teves factures d’energia. I a més amb un preu millor amb el qual estalviaràs fins a 176 € cada any, gràcies al pack. 

  En cas que superessis el consum anual màxim contractat de llum i/o gas, se t'aplicarà un recàrrec per cada kWh que excedeixi aquest límit.

 • Quins conceptes inclou el Superpack Naturgy?

  L’import de les quotes del Superpack Naturgy inclou el següent:

  • Per a la llum, inclou el terme de potència i d’energia, segons el consum màxim contractat (kWh/any) en cada Superpack.
  • Per al gas, inclou el terme fix i el variable, segons el consum màxim contractat (kWh/any) en cada Superpack. 
  • El lloguer de l’equip de mesura monofàsic d’electricitat.
  • El lloguer de l’equip de mesura de gas, quan correspongui.
  • Els impostos: sobre l’electricitat, els hidrocarburs,* l’IVA... 

  * L’import corresponent a l’impost d’hidrocarburs inclòs en la quota s’ha calculat sobre un consum de gas estimat mensual en funció del tram contractat. L’import final de la quota variarà a l’alça o a la baixa, com a conseqüència d’aplicar aquest impost (0,00234 €/kWh) al consum facturat cada mes.   

  No inclouen altres conceptes regulats que puguin ser traslladats per l’empresa distribuïdora relacionats amb el subministrament de gas i electricitat, entre d’altres, el cànon IRC.

   
 • Com serà la factura amb el Superpack Naturgy?

  Si tens contractat un Superpack Naturgy rebràs una factura en la qual apareixeran els conceptes següents:

  • Quota plana de llum i/o gas, segons el Superpack Naturgy que triïs
  • Servielectric Xpress
  • Servigas Complet amb calefacció o sense, segons el Superpack Naturgy que triïs

  Cada concepte tindrà un descompte aplicat i en total la factura, amb els impostos inclosos, ascendirà a l’import del Superpack que hagis triat.

  Encara que aparentment sigui com altres factures, atès que els conceptes per facturar no canvien (energia i serveis, impostos, lloguers d’equips de mesura...), sabràs que tens el Superpack perquè en cada concepte d’energia esmentat a la factura tindràs aplicats descomptes i, juntament amb l’import total de la factura, just a sota, apareixerà indicat que tens la campanya Superpack.

  T’ho mostrem amb un exemple, pots veure-ho aquí.

   
 • I si no m’encaixa cap d’aquests Superpacks, què faig?

  No et preocupis, si estàs interessat en el Superpack però creus que les teves necessitats són diferents de les d’aquests Superpacks, pots trucar-nos al telèfon gratuït 900 649 216 i t’oferirem un Superpack a mida, personalitzat segons els requisits que ens comentis. Perquè puguis estalviar cada any amb el Superpack i gaudeixis d’una solució integral per a casa teva per una quota única amb tot inclòs.

Segona residència?
Consulta els Superpacks per a la teva segona residència

 M’interessa
 

Aquest lloc utilitza galetes pròpies i de tercers per personalitzar la teva navegació i analitzar la teva activitat al web amb objectius estadístics i per mostrar publicitat. Si hi continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús.

argssite - GNF