Com contractar online? - Naturgy - Llar

URLPROV /ca/llar/ca_es_fnt_hogar/com_contractar_online

Regalem 21 anys de llum cada setmana per contractar la llum!  

   
 Preguntes freqüents

Com contractar en línia?

Resolem els teus dubtes sobre la contractació online

 • Què necessito per iniciar la contractació?

  És molt senzill! Tota la informació que necessitaràs per contractar online la trobaràs a la teva última factura de llum i gas. Tingues-la a mà en iniciar el procés de contractació online i segueix tots els passos que se t’aniran indicant durant el procés.
   
  També necessitaràs:

  •  Pujar el teu DNI/NIE o document identificatiu (recorda que el format acceptat dels fitxers és pdf, jpg, png, gif o bmp i que el seu pes no pot ser superior a 3 MB).
  • Les teves dades bancàries per acabar el procés de contractació online.
 • He de registrar-me a l'Àrea Clients abans d'iniciar el procés de contractació online?

  Fer la contractació online des de l'Àrea Clients és la manera de garantir-te més seguretat en el procés i de donar-te el temps que necessitis per acabar la contractació. Per això, tant si ets client de Naturgy com si no, cal que et registris a l'Àrea Clients per poder contractar online.
  Una vegada t’hagis registrat, a més de contractar online, podràs accedir sempre que vulguis a l’Àrea Clients i beneficiar-te de tots els seus avantatges:

  • Fes tots els tràmits relacionats amb els teus serveis i el subministrament del gas natural i la llum de casa teva.
  • Dona’t d’alta a la factura online.
  • Consulta les teves factures i consums.
  • Accedeix a descomptes i promocions.
  • Actualitza les teves dades i estableix preferències.
  • Sol·licita un canvi de potència o de titular.
  • Contracta nous productes i serveis fàcilment.
  • Aclareix els teus dubtes o fes les teves reclamacions al moment.

  “Coneix l’Àrea Clients”

 • En canviar la meva llum i/o gas amb Naturgy, se m’interromprà el subministrament? Han de passar a revisar-me la instal·lació o canviar el comptador?

  No, el canvi de companyia o de contracte no suposa actuacions a la teva instal·lació ni interrupcions en el subministrament. 

 • Amb quina periodicitat rebré la meva factura?

  El període de facturació és bimensual, per la qual cosa se’t facturarà el consum elèctric o de gas natural realitzat en 60 dies.
   
  Si la lectura del comptador és real, rebràs la factura corresponent als productes i serveis contractats segons el teu consum. En el cas que la teva empresa distribuïdora no pugui accedir directament al comptador, se’t farà una lectura estimada que pot correspondre’s o no amb el teu consum real.

 • Quina tarifa o servei contracto?

  Naturgy posa a la teva disposició la tarifa i els serveis que més et convenen segons les teves necessitats. Informa-te’n al nostre web https://www.naturgy.es/ca/llar

 • Què és la Factura Online?

  És una modalitat de factura en què no s’empra el paper com a suport, sinó un fitxer electrònic. La signatura electrònica que porta incorporada demostra l’autenticitat de l’emissor i en garanteix la integritat del contingut, per la qual cosa legalment és un document considerat com a vinculant i no necessita més prova o confirmació que la seva pròpia existència.
  Tens dubtes sobre el servei Factura Online? Resol-los
  aquí.

 • Com he de tramitar la documentació contractual dels productes i serveis que contracti?

  Tot el procés de contractació i documentació contractual es farà online.

  L'única documentació que hauràs de carregar online és el teu DNI/NIE. Recorda que el format acceptat dels fitxers és pdf, jpg, png, gif o bmp i que el seu pes no pot ser superior a 3 MB.

  En acabar el procés de contractació online podràs descarregar-te una còpia del contracte en PDF.

 • Què he de fer per tramitar la documentació online?

  Molt fàcil! Per tramitar la documentació online, simplement has de seguir els passos que t’anirem indicant durant el procés de contractació, i que et resumim a continuació:

  1. Tingues a mà la teva última factura de llum i/o gas i completa les dades que et sol·licitarem: dades de client, adreça de subministrament o prestació del servei, adreça de correspondència, subministraments i serveis contractats i dades del pagament.
  2. Puja una còpia escanejada del DNI/NIE.
  3. Revisa i accepta les condicions generals i econòmiques del producte i/o servei.

rgpdactive desactivado

IDSFACTURA - 1477689799017,1477689799461,1477700932994,1477701235553,1477701236317,1477703987389,1477708270848,1477708268853

IDSPAGE - 1477477902217

argssite - GNF